Un esquiador a pistes. (Foto: Vallnord-Pal Arinsal)
Empresa

En prevenda el forfet de la temporada Ski & Bike 2021-2022 de Vallnord-Pal Arinsal

L'estació també ofereix una nova assegurança per cancel·lació a un cost de 50 euros

La Massana.- Vallnord-Pal Arinsal torna a posar en prevenda el forfet anyal Ski & Bike 2021-2022, el passi que dona accés a les seves instal·lacions durant tots els mesos de l'any. Aquest forfet de venda anticipada té com a objectiu recompensar amb un preu molt avantatjós als clients fidels de l'estació, però també als nous clients, ja que gaudiran d'unes tarifes més beneficioses.

Aquest forfet de temporada es podrà adquirir, a partir d'aquest divendres en línia a través de https://vallnordpalarinsal.com/forfet/forfet-de-temporada/skiandbike-2021-2022/ i serà vàlid per la temporada d'hivern 2021-2022 i estiu 2022 tant per a residents del país com no residents d'Andorra. El preu més avantatjós estarà disponible durant els propers tres mesos, és a dir, del 19 de març al 30 de juny. Per als clients adults residents del país, el preu de sortida tindrà un cost de 180 €. Pel que fa als clients no residents, es presenten diferents tarifes: el client nou el podrà adquirir per un preu inicial de 328 €, el client fidel per 278 €, i finalment, el de l'Alt Urgell per 223 €.

Els infants no residents disposen de la promoció especial per a famílies que amb l'adquisició d'un forfet d'adult, també poden gaudir del seu forfet per un preu de sortida de 100 € sense límit en quantitats dins del mateix nucli familiar. Els forfets unipersonals dels infants tindran un cost de 65 € per residents i 167 € per a no residents. Els jubilats disposaran de vàries tarifes inicials: 135 € per a residents, 167 € per a residents a l'Alt Urgell i clients fidels i finalment 222 € per a no residents.

Nova assegurança per cancel·lació

A més, enguany una de les novetats és la creació d'una nova assegurança de cancel·lació del forfet de temporada. Amb aquesta, Vallnord-Pal Arinsal garanteix realitzar una compensació econòmica als clients que ho decideixin i sense cap justificació. Aquesta garantia tindrà un cost de 50 € i per beneficiar-se de les condicions, haurà d'adquirir-se en el moment de la compra del forfet.

En el cas d'un forfet no utilitzat, EMAP podrà realitzar el retorn íntegre abans del darrer dia de la temporada d'hivern, el 18 d'abril del 2022. En cas d'haver-lo utilitzat, l'estació retornarà la part proporcional dels dies utilitzats i abans del darrer dia de la temporada d'hivern.

D'altra banda, fins al proper 11 d'abril, l'estació dona l'oportunitat als seus clients de sol·licitar el retorn del forfet de temporada actual (20-21). Aquells que ho desitgin, encara són a temps de sol·licitar el retorn íntegre o proporcional del seu passi. També, aquesta temporada l'estació beneficiarà amb un descompte addicional del 10% a tots els que vulguin adquirir de nou el seu forfet de temporada i ho sol·licitin. Aquesta acció es va definir amb les garanties Covid del forfet de temporada 20-21, amb l'objectiu de seguir beneficiant als clients fidels de l'estació.