Un client paga mitjançant el servei de 'contactless'. (Foto: Getty)
Empresa

Col·laboració per comercialitzar les targetes de pagament biomètriques

Ambdues empreses han intensificat la relació des del 2019

L'empresa andorrana Tag Systems, un dels líders europeus en fabricació de targetes de pagament, juntament amb Zwipe, societat pionera en tecnologia biomètrica, han decidit col·laborar en la comercialització de targetes de pagament biomètriques. Ambdues empreses han desenvolupat i intensificat des del 2019 la seva col·laboració per aprovisionar els emissors de targetes de pagament d'Europa i Amèrica del Nord amb les targetes de pagament biomètriques més avançades, arran del creixent interès en el mercat per aquest tipus de mitjà de pagament.

Zwipe, amb seu a Oslo i amb presència a nivell global, està liderant la propera etapa en els pagaments 'contactless' i 'contact free', oferint solucions biomètriques que permeten als consumidors autoritzar transaccions amb les seves empremtes dactilars sense comprometre la privacitat.

El president de TAG Systems, Joaquim Miró, ha explicat que "després de dos anys, la nostra col·laboració amb Zwipe mai havia estat tan ferma. Estem entusiasmats amb el creixent interès per part dels nostres clients per aquest nou mitjà de pagament a través de la biometria. Ha arribat l'hora d'expandir la nostra col·laboració, desenvolupar proactivament el mercat i accelerar la comercialització".

Per la seva banda, el CEO de Zwipe, André Løvestam, ha manifestat que la col·laboració "accelerarà les activitats amb els emissors d'Europa i els Estats Units. La nostra col·laboració entrarà en la fase comercial amb la posada en marxa de pilots a finals d'estiu del 2021 i llançaments al mercat a finals d'any".