El responsable i la coordinadora del Niu, Miquel Gouarré i Marta Ambor, durant la roda de premsa d'aquest dimecres. (Foto: M. P.)
El responsable i la coordinadora del Niu, Miquel Gouarré i Marta Ambor, durant la roda de premsa d'aquest dimecres. (Foto: M. P.)
El responsable i la coordinadora del Niu, Miquel Gouarré i Marta Ambor, després de la presentació. (Foto: M. P.)
Innovació

S'obre la convocatòria per participar en el Millonario Master Minds

La incubadora i acceleradora d'Andorra Telecom ja compta amb tres projectes a sobre de la taula

La Massana.- El Niu, el viver d'empreses d'Andorra Telecom, ha obert aquest dimecres la convocatòria per a aquelles empreses emergents que vulguin presentar-se al Millonario Master Minds, un fòrum d'inversió internacional que permet presentar projectes davant d'inversors i experts i que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol a l'hotel Hilton de Barcelona.

El procés de presentació de candidatures estarà obert fins al proper 27 d'abril. Segons ha comentat el responsable del Niu, Miquel Gouarré, se seleccionaran d'un a tres projectes per presentar en aquest fòrum, i un cop allà, cada emprenedor disposarà de quinze minuts per explicar la seva idea o projecte de negoci als inversors presents. En total, seran 48 les 'start-ups' que tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer internacionalment.

Per la seva banda, la coordinadora del Niu, Marta Ambor, ha detallat que per accedir al fòrum s'hauran de superar diverses fases d'avaluació. Els projectes que es presentin seran avaluats, en primer lloc, per un comitè de selecció format per professionals d'Andorra Telecom. Més tard, serà un assessor expert en avaluació de projectes qui considerarà si l''start-up' és vàlida o no i, finalment, professionals del Niu, juntament amb altres del Millonario Master Minds, prendran la decisió final. En aquest sentit, Ambor ha indicat que "el que volem és animar a tots els emprenedors del país a presentar els seus projectes" i, precisament, ja hi ha tres opcions a sobre de la taula relacionades amb el món de la robòtica, el 'gaming' i el 'Fintech'.

Els projectes que es presentin per part del Niu seran tecnològics, tot i que no tenen per què ser 100% digitals. Gouarré ha posat en relleu que un dels punts forts per poder triomfar al fòrum és disposar d'un producte per poder presentar, ja que "la gran majoria d'inversors s'interessen en productes que tinguin un model de negoci preestablert", i també comptar ja amb algun client.

Les empreses interessades poden fer arribar els seus projectes a través de l'adreça de correu de la incubadora (info@niu.ad), o també es poden posar amb contacte per aclarir qualsevol dubte.