Francesc Mora i Joan Tomàs durant una roda de premsa. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

L'EFA clou la 20a assemblea de l'entitat amb una ponència a càrrec de l'empresari Philippe Grodner

Al llarg de la trobada també s'ha presentat el pressupost i les activitats previstes pel 2021

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha celebrat aquest dijous la seva 20a assemblea, que per segona vegada s'ha dut a terme de manera telemàtica. Així, segons informa l'entitat a través d'un comunicat, al llarg de la sessió s'han presentat els comptes de l'exercici, el compliment del pressupost i la memòria d'activitats corresponents a l'any 2020. També s'ha presentat el pressupost d'enguany i les activitats previstes de l'associació per aquest 2021.

Com a cloenda de l'assemblea s'ha comptat amb una ponència a càrrec del president honorari del grup familiar francès 'Simone Pérèle' i president del capítol francès del 'Family Business Network', Philippe Grodner, qui ha parlat de la seva empresa, una firma prestigiosa amb seu a París des del 1948 que compta amb més de 1.500 treballadors i que està en mans de la tercera generació de la família, ja que actualment el seu fill Mathieu n'és el president.

Grodner ha exposat davant dels membres de l'EFA el cas de 'Simone Pérèle' i com afronta la successió del grup familiar i la transmissió a les noves generacions.