Els joves que han iniciat les estades formatives a Crèdit Andorrà. (Foto: Eduard Comellas / Crèdit Andorrà)
Sector financer

Un total de setze joves inicien les estades d'estiu a Crèdit Andorrà

Des dels inicis, el banc ha ofert més de 1.000 places en el marc d’aquesta iniciativa

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà incorpora aquest dijous els joves estudiants de grau universitari o màster que comencen les estades d’estiu al banc, una iniciativa que es duu a terme des de l’any 1978 i que els permet completar la seva formació amb l’experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. En aquesta edició, setze joves formaran part d’aquesta iniciativa formativa que pretén fomentar el talent jove, tal com destaquen des de Crèdit Andorrà.

Els estudiants del programa tenen l’opció de poder certificar les pràctiques curriculars que han de fer per als estudis que estan cursant i avançar en les seves metes educatives. Aquestes estades d’estiu també ajuden a construir ponts entre el món universitari i l’empresa. Des dels inicis, s’han ofert més de 1.000 places en el marc d’aquesta iniciativa i aquest any s’han rebut més de 110 candidatures.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en les pròximes edicions poden enviar els seus currículums al correu seleccio@creditandorra.ad a partir del mes de gener.