Els joves eventuals. (Foto: Vall Banc)
Els joves eventuals. (Foto: Vall Banc)
Sector financer

Vall Banc incorpora tretze joves com eventuals d’estiu

La majoria treballaran a l'entitat des d'aquest juliol i fins al setembre

Escaldes-Engordany.- Un total de tretze joves universitaris treballaran com a eventuals a Vall Banc fins a setembre. L'estiu és un període de vacances per tots ells, però a més de descansar volen aprofitar-lo per formar-se i iniciar-se en el món laboral i agafar experiència. Aquesta iniciativa forma part de l'estratègia formativa del banc de combinar recerca i creació de talent de persones residents a Andorra.

Els eventuals d'aquest estiu a Vall Banc, són tretze joves universitaris, majors de 18 anys, tres d'ells van començar el juny i la resta s'incorporen a partir d'aquest dijous. L'estada forma part d'un programa que els hi permet durant aquests mesos millorar la formació professional, iniciar la seva experiència laboral al sector bancari i créixer de manera personal, gràcies a les relacions que hi generen. Alguns d'ells repeteixen l'estada, ja que van ser contractats l'estiu passat.

Per sisè any consecutiu, des de Vall Banc s'aposta per oferir aquestes estades d'estiu que impliquen beneficis en ambdós sentits, ja que aporta creixement professional als joves i també donar una perspectiva nova i fresca a l'entitat. Els joves s'incorporaran a les àrees de Màrqueting i Comunicació, Negoci, Back Office Valors, Recepció, Compliance, VB Fons, Gestió de Persones, Auditoria, IT i també a l'oficina d'Escaldes-Engordany de l'entitat, on aniran adquirint coneixements i experiència.