Alguns dels escúters que la plataforma Muvif ha posat en circulació. (Foto: Muvif)
Mobilitat

Muvif posa en circulació una flota d'escúters elèctrics de lloguer

Andorra la Vella.- La plataforma de mobilitat compartida, Muvif, va posar aquest dijous en circulació una flota d'escúters elèctrics Silence, una marca davantera en el sector sharing a les principals ciutats europees. Segons informen en un comunicat, els vehicles tenen una potència equivalent a 125CC i un alt rang d'autonomia, que aporta la força suficient per transportar dues persones entre parròquies amb total solvència i seguretat.

Tot i que inicialment la flota es troba distribuïda entre les parròquies de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes, els responsables de la plataforma són sabedors que la gran quantitat d'usuaris que ja utilitza els patinets i els cotxes utilitaris, aniran repartint les motocicletes de manera natural més enllà d'aquests territoris a mesura que en facin ús.

Com la resta de vehicles de Muvif, tot el procés s'administra des de l'aplicació que hi ha disponible als stores d'Android i d'Apple. En aquest sentit, recorden que des de l'aplicatiu mòbil l'usuari ho gestionarà tot, des de la localització, la reserva, el desbloqueig, l'ús, l'accés a la maleta i el bloqueig final del vehicle.

Des de la plataforma també exposen que a la maleta hi ha dos cascs i reixetes higièniques per al cabell. Per poder fer ús d'aquest nou servei d'escúters cal tenir un mínim de 16 anys i el corresponent carnet.