Divendres 26 d'abril de 2024
|
00:43 H
Maria Suárez nova directora de Banca País de l'entitat.
Maria Suárez nova directora de Banca País de l'entitat. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank nomena Maria Suárez com a directora de Banca País

Andorra la Vella.- Andbank ha nomenat Maria Suárez com a directora de Banca País de l'entitat. Suárez, amb prop de vint anys de trajectòria professional, liderarà i coordinarà l'activitat de les oficines al Principat. Amb aquest nomenament, l'entitat fa "una aposta clara pel creixement en l'àmbit local i per l'excel·lència i el compromís en posar a disposició les millors propostes d'inversió", manifesten.

Suárez és llicenciada en economia per la Schiller International University i diplomada en ciències empresarials pel Miami Dade Community College. A més, posseix el títol EFA d'assessorament financer, un MBA per l'EAE Business School i un màster en finances per ESADE.

Procedent de Bankinter, es va incorporar a Andbank l'any 2005, on hi ha exercit diverses funcions principalment en l'àmbit comercial i en la gestió a oficina.

El CEO del grup Andbank, Carlos Aso, ha manifestat que "el nomenament d'un perfil amb gran experiència i coneixement del mercat local com el de Maria Suárez, referma la nostra estratègia per créixer al país, millorant l'atenció envers els nostres clients".

Notícies relacionades