El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres. (Foto: M. P.)
Turisme

A l'esdeveniment hi assistirà el ministre de Turisme, Jordi Torres

Andorra la Vella.- L'Skål Club d'Andorra celebra el dia mundial del turisme aquest dilluns a les 17 hores en format virtual. Des de l'entitat informen a través d'un comunicat que la situació epidemiològica no els permet celebrar la festivitat amb el tradicional sopar i l'entrega de premis que es duia a terme anualment, excepte l'any passat, quan es van veure obligats a cancel·lar l'esdeveniment per la irrupció de pandèmia.

Per aquest motiu, la junta de l'Skål Club d'Andorra ha decidit fer-ho de manera telemàtica i centrar la celebració en una conferència-presentació per a tots els associats i el públic en general que vulgui accedir-hi, on participarà el ministre de Turisme i Telecomunicacions del Govern, Jordi Torres, i el president de l'Skål Club d'Andorra, Raymond Juan.

Des de l'associació indiquen que els temes que es tractaran durant la intervenció de Torres se centraran en la situació del turisme abans i després de la pandèmia del coronavirus, les accions immediates i a llarg termini per donar a conèixer encara més Andorra i fer del país un indret més atractiu pel turisme. També preveuen que el ministre pugui donar resposta a algunes de les inquietuds que els socis de l'Skål han fet arribar a la junta de l'entitat.