La missió empresarial se celebrarà al mes de gener. (Foto: Andorra Business)
Empresa

Andorra Business i la Cambra organitzen una missió empresarial a Dubai

Serà multisectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci, diu Hidalgo

Andorra la Vella.- Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, amb la col·laboració i participació de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA), organitzen una missió empresarial a Dubai del 25 al 29 de gener, coincidint i aprofitant la participació d’Andorra a l’Exposició Universal 2020 que té lloc a Dubai.

Les dates també coincideixen amb la celebració a l’expo del dia nacional d’Andorra que tindrà lloc el 28 de gener quan hi haurà representació institucional del Principat i actes d’Andorra en aquest esdeveniment. Aquesta missió, informen des d'Andorra Business, està enfocada a donar el màxim d’eines als participants per assolir un triple objectiu: analitzar les oportunitats d’inversió, tendències econòmiques i factors competitius de Dubai; compartir experiències i ajudar a la internacionalització de les empreses andorranes i projectar Andorra i el seu entorn econòmic i social.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “la missió serà multisectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci que millor s’adapten a la seva activitat” i ha destacat que “tindrà lloc en un escenari i en un moment immillorable per fer nous contactes empresarials”.

La directora de la Cambra, Pilar Escaler, ha assenyalat que “la pandèmia ha provocat una llarga inactivitat de promoció exterior d’Andorra en l'àmbit internacional. Ara amb la missió de Dubai prevista recuperem aquesta línia de treball de la nostra entitat i d’Andorra Business, que ens permetrà acompanyar les empreses andorranes a apropar-se al dinamisme i l’exclusivitat d’aquesta ciutat. Hem organitzat un programa específic que consistirà en l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials que fomenti l’intercanvi d’experiències i el 'networking' professional per a les empreses participants".