Turistes a l'entrada d'un hotel. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

Els hotels tanquen el cap de setmana de la Mercè amb prop d'un 80% d'ocupació

Entre setmana, la xifra se situa en un 47,17%

L'ocupació hotelera del darrer cap de setmana ha estat la més elevada de tot el setembre. Segons informa en un comunicat la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), durant aquest dissabte i diumenge l'ocupació als 54 establiments actualment oberts ha estat del 77,3%, una xifra notablement superior a la registrada el cap de setmana anterior (64,79%). Aquest augment està estretament relacionat amb la festivitat de la Mercè, que va apropar a Andorra un nombre de persones més elevat de l'habitual a partir de dijous a la nit.

Tal com destaquen des de l'entitat, l'ocupació hotelera durant la setmana del 20 al 26 al setembre ha arribat fins al 47,17%. En aquest cas, la UHA valora que "ha sigut una setmana força bona" que s'ha acabat d'arrodonir gràcies a l'arribada de turistes durant el cap de setmana. De fet, asseguren que la dinàmica actual és la pròpia d'aquesta època de l'any.

Amb aquestes xifres a la mà, i tenint en compte les bones dades registrades darrerament, la UHA espera continuar en la mateixa línia de cara a properes festivitats com el pont del Pilar.