L'aeroport d'Andorra-la Seu vist des de l'aire. (Foto: TES)
Mobilitat

El Govern rep una oferta de la companyia Air Nostrum per operar a l'aeroport d'Andorra-la Seu

Gallardo afirma que si no hi ha cap imprevist el vol inaugural podria ser el 17 de desembre

Andorra la Vella.- El Govern ha rebut una oferta, de la companyia Air Nostrum, per explotar la línia aèria regular entre Andorra i Madrid a l'aeroport Andorra-la Seu. Així ho han confirmat aquesta tarda des del ministeri de Presidència, Economia i Empresa, qui ha manifestat que durant les pròximes setmanes l'Autoritat Aeronàutica Andorrana (AAA) analitzarà la candidatura per comprovar si s'adequa a les demandes i, en cas positiu, es procedirà a l'adjudicació definitiva de la línia.

A més a més, el titular de la cartera de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha anunciat que si tot abans com és previst, el vol inaugural de la línia regular Andorra-Madrid podria ser el 17 de desembre.

Cal recordar que tenint en compte el pla de negoci, i tal com va avançar Gallardo, el preu d'un bitllet d'anada i tornada a la capital espanyola es podria situar entre els 150 i els 180 euros, però va incidir en el fet que es tracta d'una estimació i que el cost oscil·larà en funció de l'ocupació i de factors operatius. A més, des de l'executiu es farà una aportació màxima de 650.000 euros a l'empresa adjudicatària de la línia.