La seu de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà i Caser Seguros amplien la seva col·laboració a les assegurances de no vida

La companyia espanyola tindrà el 59,72% de l'accionariat d'Actiu Assegurances

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà i Caser Seguros han ampliat la seva col·laboració i han arribat a un nou acord gràcies al qual la companyia espanyola entra al negoci assegurador de no vida del grup financer a Andorra. Aquest acord referma l'aliança entre les dues entitats, que es va iniciar el 2019 quan Caser Seguros va entrar al negoci de les assegurances de vida del grup financer en adquirir el 51% del capital de CA Vida Assegurances.

L'acord entre els dos socis té com a objectiu continuar impulsant el negoci assegurador d'ambdues entitats i incrementar el valor afegit als clients, informen des de Crèdit Andorrà. "El projecte conjunt permetrà fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg termini d'un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d'assumpció de les noves normatives reguladores", asseguren.

Fruit de l'acord, Caser Seguros tindrà el 59,72% de l'accionariat d'Actiu Assegurances, societat participada pel grup Crèdit Andorrà en un 44,65% fins ara, i que després d'aquesta operació passarà a comptar amb el 25% de la referida societat.

El conseller executiu i director general del grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha destacat que "aquest nou acord referma la voluntat de col·laboració entre dues entitats referents en els respectius sectors", i ha fet valdre el fet de "disposar d'un mateix soci estratègic per créixer en el negoci de les assegurances de vida i de no vida, un sector clau i complementari al bancari".

Per la seva banda, el director general de Caser Seguros, Ignacio Eyriès, ha explicat que la potenciació de l'acord amb Crèdit Andorrà "intensifica la capacitat bancasseguradora de Caser, desenvolupant el negoci a Andorra, i reafirma l'aposta per la col·laboració amb el grup financer líder al mercat andorrà, amb qui hem construït una aliança estratègica única".