La seu del Grup Andbank situada a Escaldes-Engordany. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank assoleix els 1.000 milions en fons d’inversió alternativa

Andorra la Vella.- Andbank ha aconseguit un volum de 1.000 milions d'euros en productes d'inversió alternativa. L'entitat bancària, pionera en la distribució de vehicles entre grans patrimonis, permet als seus clients l'accés a fons que inverteixen en projectes relacionats amb l'economia real: immobiliària, energia, infraestructures, deute, capital de risc.

Des de l'entitat informen que per a la comercialització d'aquests productes, Andbank, seguint la seva filosofia de negoci, compta amb un model d'arquitectura oberta, aliant-se amb gestors líders en cadascun dels sectors en els quals té previst invertir. D'aquesta manera exposen que els productes d'inversió alternativa són solucions que solen estar destinades a grans inversors, són il·líquides durant el temps de vida del vehicle i compten amb un termini d'inversió alt, d'entre set i deu anys de mitjana.

Andbank, segon manifesten en el comunicat, és una de les entitats més dinàmiques en la indústria de banca privada. Així doncs, afirmen que l'èxit del seu model es basa en la proximitat i en oferir un servei integral de gestió patrimonial a través d'especialistes en diversos àmbits, com són la gestió d'inversions i mandats personalitzats, la planificació patrimonial i fiscal o les inversions alternatives i ESG.

A més, assenyalen que és un grup multinacional especialitzat en banca privada amb més de 70 oficines en 12 països i un equip de més de 1.100 professionals. I asseveren que al tancament d'abril de 2021, va aconseguir un volum d'actius sota gestió de 27,6 Bilions d'euros.

Per cloure, comenten que un dels eixos fonamentals de l'entitat és la seva activitat d'RSC, orientada a recaptar fons per a la lluita contra el càncer. En aquest sentit, col·labora amb FERO (Fundació de Recerca Oncològica), CRIS contra el càncer i és Founding-Donor del primer Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu.