Una de les activitats del Mon(t) Magic Family Park de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Rècord d'assistència al Mon(t) Magic Family Park durant la tardor

Amb l’ampliació de l’activitat fins al 12 d’octubre, l’estiu s’acosta a un 5% dels ingressos anuals

Andorra la Vella.- El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha continuat assolint molt bones xifres de visitants durant els caps de setmana del període de tardor, que seguint la dinàmica de l'estiu, ha estat de rècord. A les més de 41.000 persones que van gaudir del parc familiar durant l'estiu, igualant la xifra prepandèmia, cal sumar 2.000 visitants més en el període que va del 13 de setembre al 12 d'octubre.

A més, durant el Pont del Pilar es van assolir pics de fins a més de 600 visitants diaris, sent el 10 i l'11 d'octubre els dies en què es van registrar més persones.

Aquestes xifres refermen la consolidació del parc familiar del sector Canillo de Grandvalira com una proposta d'èxit per al període de tardor que contribueix a l'aposta de Grandvalira i Andorra per allargar la temporada d'estiu. En aquest sentit, l'estratègia de desestacionalització continua progressant i l'estiu s'acosta al 5% de la facturació anual, amb unes dades que s'han triplicat respecte del 2018.

A més, aquest és el quart any consecutiu en què s'han obtingut beneficis a l'estiu després que les muntanyes andorranes hagin esdevingut novament una de les destinacions més escollides pels viatgers. L'oferta de natura es consolida com una alternativa segura per a les vacances, que atreu sobretot turistes de proximitat.

L'activitat al Mon(t) Magic Family Park de Canillo es reprendrà a partir del 3 de desembre, data en què està previst obrir el domini esquiable més gran del sud d'Europa als esquiadors, si les condicions meteorològiques ho permeten.