Estand de FEDA a la Fira d'Andorra la Vella del 2019. (Foto: FEDA)
Empresa

FEDA vol acostar la sostenibilitat als visitants de la Fira d'Andorra la Vella

L'estand donarà visibilitat als projectes que el grup està impulsant com el parc fotovoltaic de Grau Roig o l'estudi del parc eòlic

Encamp.- Sota el lema 'Impulsem el futur, transformem l'energia', FEDA serà present a la Fira d'Andorra la Vella, que torna del 22 al 24 d'octubre amb la 42a edició, després d'un any d'aturada per la pandèmia de la Covid-19. A l'estand, situat a la zona central de la vela instal·lada al Parc Central, l'organització donarà visibilitat a les accions i els projectes que el grup està impulsant per al foment de la transformació dels hàbits i per una cultura sostenible. L'objectiu serà doble, ja que els visitants podran descobrir, a més, com poden protagonitzar aquest canvi amb l'ajuda dels elements presents a l'espai FEDA.

L'espai comptarà amb una mostra dels projectes que ocupen el present i que marcaran el futur de l'organització i de l'ecosistema energètic de tot el país, com el parc fotovoltaic de Grau Roig o l'estudi del parc eòlic al Pic de Maià. La filial FEDA Ecoterm, amb les seves xarxes de fred i calor, i la filial FEDA Solucions, amb l'app dedicada a la mobilitat sostenible Mou_T_B com a vaixell insígnia, també tindran presència destacada a l'estand.

A més, els visitants de qualsevol edat podran interactuar amb la instal·lació, descobrint com transformar l'energia d'una manera neta, a imatge del repte que ha d'afrontar el planeta en el futur més immediat. També podran emportar-se alguns dels objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides en forma d'obsequi per tenir-los ben presents. La fira obrirà les portes el divendres 22 d'octubre a les 11 hores.