La porta d'entrada de l'agència comercial d'Andorra Telecom. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Les ajudes d'Andorra Telecom a les empreses durant el 2021 ascendeixen fins als 380.000 euros

En total s'han beneficiat prop d'un miler entre els mesos de gener i setembre

Andorra la Vella.- Arran de l'esclat de la pandèmia, Andorra Telecom va començar a aplicar durant el 2020 un seguit de descomptes orientats a donar suport a les empreses i autònoms, unes accions incloses dins del paquet de mesures excepcionals aprovades pel Govern per fer front a l'impacte de l'emergència sanitària. Al llarg del 2021, Andorra Telecom ha ofert dos tipus d'ajudes a empreses, les relacionades amb els ERTO i les que s'han aplicat a aquells empresaris que han gaudit d'un descompte pel que fa al pagament del lloguer dels seus locals.

Així, segons informa la companyia, des de principis del 2021 s'han destinat fins a 380.000 euros per a ajudes d'aquesta mena que han beneficiat unes 980 empreses. D'aquesta manera, des que es van començar a atorgar tots els descomptes a particulars i empreses el març del 2020 i fins al setembre d'enguany, les ajudes ja arriben a un import que se situa en els 2.049.982,46 euros.

Cal recordar que durant els pitjors moments de la pandèmia els autònoms i les petites empreses que van haver de tancar portes van quedar exempts del pagament de les quotes d'abonament mensual de l'accés a internet i de la telefonia. A més, la companyia també va aplicar unes rebaixes del 80% o del 100% de la quota d'abonament de telefonia fixa, accés a internet i serveis de connectivitat. A les empreses més grans amb activitat aturada també se les va alliberar del pagament de les quotes d'abonament dels serveis de connectivitat amb descomptes de fins al 80%.