El Servei d'Immigració. (Foto: Arxiu ANA)
Sector públic

El Govern aprova una quota general de treball de 900 autoritzacions

Amb aquestes xifres es torna als índexs prepandèmics

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat el reglament de la quota general de les autoritzacions de residència i treball i de les autoritzacions de treball fronterer fins al dia 30 d’abril amb un contingent de 900 autoritzacions.

Aquesta xifra, com és habitual, es pot ampliar en un 30%, fins a un total de 1.170 autoritzacions. El nombre total d’autoritzacions de residència i treball que es poden lliurar és de 702 i el nombre d’autoritzacions de treball fronterer, de 198, la qual cosa representa un nombre global dels 900 permisos.

El contingent d’aquest reglament de quota suposa un retorn a la tendència anterior a la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 i és similar al nombre de l’any 2019, amb 850. Aquest canvi té en compte la millora de la situació sanitària i el fet que la flexibilització de les mesures a escala global estan comportant, entre altres coses, una represa de l’activitat econòmica, que es materialitza en una contractació més elevada del personal necessari per al bon funcionament de les empreses nacionals.