El director del departament de màrqueting del Grup Pyrénées, Àngel Alonso, explicant les bases del futur Epizen. (Foto: E.C.)
El director del departament de màrqueting del Grup Pyrénées, Àngel Alonso, explicant les bases del futur Epizen. (Foto: E.C.)
El 'Job meeting' organitzat entre el SOA i el Grup Pyrénées, per a persones ineressades en treballar a Epizen. (Foto: E.C.)
La ronda d'entrevistes que ha realitzat el Grup Pyrénées. (Foto: E.C.)
La ronda d'entrevistes que ha realitzat el Grup Pyrénées. (Foto: E.C.)
Candidats a treballar a Epizen, esperant el seu torn. (Foto: E.C.)
Empresa

Més d'una setantena de persones, al 'Job Meeting' del SOA i el Grup Pyrénées

Es busquen treballadors per al nou centre comercial Epizen de Sant Julià de Lòria

Andorra la Vella.- Més d'una setantena de persones han participat aquest dimecres a la trobada organitzada pel Servei d'Ocupació d'Andorra (SOA) i el Grup Pyrénées al Centre de Congressos. Aquest 'Job Meeting', que ha posat en contacte candidats i l'empresa privada més important del país, té per objectiu cercar personal per al nou centre comercial Epizen, que pròximament obrirà les portes a Sant Julià de Lòria. La trobada ha començat amb una introducció del secretari d'Estat d'Economia i Empresa, Èric Bartolomé, que ha destacat la importància del Grup Pyrénées en la creació de llocs de treball al país. Bartolomé ha volgut reafirmar també la importància del format de 'Job Meeting', atès que permet un contacte directe entre persones en recerca de treball i companyies. "L'objectiu que es busca promoure des del SOA és el contacte entre empreses que cerquen persones per integrar a les seves plantilles i persones inscrites al SOA", ha dit. Posteriorment, alguns dels responsables del Grup Pyrénées han explicat els avantatges que tindrien els empleats que treballin a Epizen. Tot seguit, els assistents han omplert un qüestionari on han pogut plasmar les seves capacitats i preferències, i un equip de recursos humans de la companyia els ha realitzat una petita entrevista.

Segons ha explicat la responsable de projectes de Recursos Humans i Comunicació Interna del Grup Pyrénées, Laly Sánchez, "en una primera fase s'estan buscant entre 250 i 300 treballadors" i ha afegit que, "com és un projecte format per diferents negocis vinculats a l'àmbit de l'alimentació, el comerç, l'emmagatzematge, la vigilància, la restauració... doncs els perfils que es busquen són molt variats, però el que sobretot busquem persones que tinguin ganes de desenvolupar-se professionalment, de fer créixer el seu potencial i de treballar en equip".

Tot i que no hi ha una data fixada al calendari per a l'obertura d'Epizen, des de Pyrénées s'assegura que "obrirà les portes pròximament". Mentrestant, els candidats contractats entraran a la companyia per dur a terme el pla d'acollida, integració i formació pertinent i s'incorporaran en les vacants dels diferents negocis i serveis del grup, a l'espera de sumar-se al nou equip d'Epizen. "Per a gestionar el personal contractat ens basem en tres pilars que són la conciliació, el creixement personal i posar la persona en el centre", ha afirmat Sánchez.