L'entrega de diplomes que es va fer en finalitzar el I Curs de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Prop de 40 professionals participen en el III Curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme

Consta d'un total de vuit sessions i d'una prova a finals de gener

El passat divendres va començar el III Curs de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per la UIFAND, Andorran Banking i la Universitat d'Andorra (UdA) i que compta amb prop de 40 professionals inscrits.

El curs va adreçat a tots aquells subjectes obligats que vulguin aprofundir en la normativa en matèria de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. S'estructurà en vuit sessions que finalitzaran amb una prova el dia 28 de gener i que combinaran l'exposició teòrica de la normativa amb l'aplicació en casos reals. La cloenda del curs anirà a càrrec del cap de la UIFAND, Carles Fiñana.

Amb la nova edició del curs, la UIFAND i Andorran Banking refermen la importància de seguir treballant en una major sensibilització i conscienciació dels subjectes obligats en la lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme.