La seu social d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank España obre un nou centre de banca privada a Toledo

L'entitat va tancar el primer semestre del 2021 amb un volum de negoci de 15.800 milions d'euros

Andorra la Vella.- Andbank España, entitat especialitzada en banca privada i gestió patrimonial, reforça la seva posició a Castella-la Manxa amb l'obertura d'un nou centre de banca privada a Toledo, que inicia la seva activitat amb més de 200 clients i supera els 110 milions d'euros sota gestió. L'entitat, que ja era present a la comunitat manxega a través de 3 agents financers a Albacete, Ciudad Real i Guadalajara, amplia la seva presència a la zona amb l'obertura d'aquesta oficina situada al c/ Berna, núm. 2.

L'equip del nou centre de banca privada d'Andbank a Toledo està format per Miguel Ángel García Jiménez i Irene Olías Simón, que estaran liderats per Gonzalo Hermida, banquer de l'entitat des de l'any 2016. Segons Hermida, "la nostra proposta de serveis és realment diferencial. Estem molt satisfets de l'acolliment que estem tenint a Toledo".

Andbank España és una de les entitats amb més creixement al mercat espanyol. L'entitat va tancar el primer semestre del 2021 amb un volum de negoci de 15.800 milions d'euros, un 21% més respecte del desembre de 2020. El seu model, basat en la proximitat i a oferir un servei integral de gestió patrimonial a través d'especialistes en diversos àmbits -gestió d'inversions i mandats personalitzats, planificació patrimonial i fiscal o inversions alternatives i ESG- li ha permès situar-se en la vuitena posició del Rànquing Funds People de banca privada 2020.