Un dels carrers del Pas de la Casa sense turistes durant l'etapa de majors restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus. (Foto: Arxiu ANA)
Mobilitat

Encamp destina 17.000 euros al transport de passatgers del Pas de la Casa durant la temporada d'hivern

Encamp.- El comú d'Encamp ha adjudicat la contractació del servei de transport de passatgers del Pas de la Casa durant la temporada d'hivern, del 29 de novembre al 8 d'abril, per un import de 17.000 euros a la Cooperativa Interurbana. El conseller d’Esports, Infància i Joventut i Infraestructures i Manteniment, Xavier Fernández, explica que el cost de l'adjudicació es divideix en dos conceptes, 13.680 euros per al transport de passatgers i 3.400 euros pel desplaçament dels alumnes de l'escola andorrana i la francesa de la vila encampadana al jardí de neu.

"El servei està actiu tots els dies lectius, amb viatges matí i tarda", comenta. I apunta que el transport és gratuït, tot exposant que el comú decideix assumir-ne el cost per la "poca distància del tram i del poble" i per necessitat d'aquesta mena de servei a la vila "donades les condicions climàtiques".