Un moment del lliurament del xec per part d'Andorran Banking a Unicef Andorra. (Foto: Andorran Banking)
Sector financer

Andorran Banking col·labora per sisè any consecutiu amb Unicef

L'entitat lliura 6.000 euros per col·laborar amb el programa 'Inspired Gifts, Regals que salven vides'

Andorran Banking ha lliurat 6.000 euros al Comitè Nacional d'Andorra per l'Unicef per col·laborar amb el programa de subministraments 'Inspired Gifts, Regals que salven vides', adreçat a pal·liar les necessitats dels infants més vulnerables.

La campanya, en la qual Andorran Banking participa per sisè any consecutiu, té com a objectiu la compra de productes tangibles, regals que canvien vides per ser distribuïts a comunitats arreu del món. Aquest any ha escollit afavorir la potabilització de l'aigua, la sanitat, i facilitar l'accés a l´educació per a tots els infants.

Aquesta donació permetrà enviar 25 kits de 10.000 pastilles potabilitzadores, 25 kits familiars d'aigua, 100 mantes, 6 'escola en una maleta', 1 tenda de campanya, 20 kits de primers auxilis i 20 kits de reanimació per a nadons.

La col·laboració s'emmarca en la voluntat d'Andorran Banking d'afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, cal recordar que Andorran Banking promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb diferents organitzacions que afavoreixen a la societat en general i els sectors més desfavorits.