Les pistes de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Empresa

L'Andorra Convention Bureau organitza un 'fam trip' amb multinacional franceses

L'Andorra Convention Bureau (ACB) acollirà aquest cap de setmana un viatge de familiarització ('fam trip') amb multinacionals franceses. La iniciativa té la voluntat de mostrar el país a companyies del mercat gal que estan interessades a organitzar esdeveniments empresarials, com per exemple presentacions de productes, viatges d'incentius, congressos o seminaris, entre altres, perquè considerin Andorra com una destinació per a la celebració dels seus actes.

A més a més, l'ACB també té la intenció de posar en contacte empreses de diferents sectors del mercat francès, que tenen un interès potencial per Andorra, amb els membres de l'organisme perquè els organismes del país veí del nord puguin conèixer de primera mà tota l'oferta turística, també l'orientada a negocis, que ofereix el Principat durant la temporada d'hivern. En aquesta ocasió, hi participaran companyies de diferents sectors com ara l'alimentari, el bancari, el farmacèutic, la perfumeria i la cosmètica.

Durant l'estada, els professionals francesos assistiran a una presentació del país i participaran en una sessió de workshop amb membres de l'ACB, la qual els permetrà conèixer l'oferta existent a Andorra i adreçada al turisme de negocis (MICE). Com ja és habitual, també es duran a terme visites a diversos hotels dels membres de l'organisme.

A més, els participants podran gaudir de l'esquí, així com de les diferents activitats de neu que ofereix Grandvalira com: el mushing, les motos de neu i la tirolina, a més de visitar el nou Abarset. També descobriran la gastronomia de muntanya al restaurant del Coll de la Botella de Vallnord – Pal Arinsal, a través de la nova proposta G-astronòmica. Es tracta d'un sopar acompanyat d'una experiència única que permet observar els estels. Per últim, els assistents visitaran les instal·lacions de Caldea per conèixer l'oferta de benestar del Principat.

Des d'Andorra Turisme també informen que l'ACB té previst repetir l'acció promocional del 28 al 30 de gener amb companyies del mercat espanyol. Concretament, s'organitzarà un 'fam trip' amb agències de viatges MICE de Barcelona i Madrid.

L'organisme està integrat per 29 empreses andorranes i cada any organitza, dins del seu pla d'acció, un total de quatre viatges familiars, dos a l'hivern i dos a l'estiu, amb empreses i agències especialitzades d'Espanya i França. La intenció és atraure esdeveniments empresarials al llarg de l'any aprofitant les infraestructures existents i l'àmplia oferta que proposen els professionals andorrans. I indiquen que aquests 'fam trips' destaquen per la seva efectivitat, ja que generen un volum important de peticions per celebrar diferents actes d'empreses estrangeres a Andorra.