Andorra Telecom presenta un nou servei de gestió al núvol per a empreses i autònoms. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

Andorra Telecom presenta un nou servei de gestió al núvol per a empreses i autònoms

Es tracta d'una solució avançada de comunicacions que dona servei de telefonia, funcionalitats de centraleta, missatgeria, reunions i 'contact center' a través d'una única interfície app i web

Andorra la Vella.- Andorra Telecom ofereix des d'aquest dilluns un nou servei de centraleta al núvol per empreses. Es tracta d'una solució avançada de comunicacions que dona servei de telefonia, funcionalitats de centraleta, missatgeria, reunions i 'contact center' a través d'una única interfície app i web. Aquest servei arriba com a una alternativa a les centraletes virtuals que ofereix Andorra Telecom o bé les centraletes físiques tradicionals, amb totes les funcionalitats allotjades al núvol i amb tots els avantatges i noves funcionalitats que aquest fet ofereix.

La novetat més destacada d'aquest servei és que, si el client ho desitja, ja no caldrà disposar de telèfons fixos per a cadascuna de les extensions, sinó que es podran utilitzar els telèfons mòbils, tauletes i/o ordinadors de cada destinatari. A més, aquesta funcionalitat es podrà fer servir des de qualsevol lloc del món, de manera que es podran transferir trucades cap a una extensió mòbil sigui quina sigui la seva situació geogràfica.

Un altre tret característic de la centraleta 'cloud' és que cada empresa es podrà configurar la centraleta amb els paràmetres que desitgi, com els horaris de funcionament o els dies festius, de manera totalment independent mitjançant un portal d'autogestió.

Segons Carles Casadevall, portaveu de la companyia, "amb aquest nou servei evolucionem l'actual centraleta virtual cap a un nou model de centraleta amb comunicacions unificades, que faciliten la mobilitat, el teletreball, l'agilitat i la independència per gestionar totes les seves trucades. A més, funcionalitats com poder desviar les trucades a mòbils o enregistrar les trucades fa que aquest sigui un servei molt atractiu."

La nova centraleta al núvol ja està disponible per a la seva contractació i les empreses que ho desitgin poden posar-se en contacte amb el seu assessor comercial d'empreses d'Andorra Telecom.