Un moment de l'entrega del premi guanyador del 24è concurs d'aparadors de Nadal. (Foto: CCIS)
Empresa

Opti-k guanya el 24è concurs d'aparadors de Nadal de la Cambra de Comerç

La botiga ha estat premiada amb una inscripció gratuïta pel proper 'Retail Tour' a una ciutat europea de referència

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra ha fet entrega aquest dimarts dels premis del 24è concurs d’aparadors. L’acte, que estava previst pel 12 de gener, es va haver de posposar a causa de la situació sanitària i pel mateix motiu s’ha concebut com un acte privat amb els guanyadors, en el qual s'ha comptat amb l’assistència del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i el president de la Cambra, Josep Maria Mas. També han assistit els patrocinadors de Morabanc, Ski Andorra, Andorra Sostenible i Unicef, que han lliurat els premis temàtics.

L’Opti-k ha estat el guanyador del millor aparador de Nadal del Principat pel 2021 sota el títol 'El pare Noel i els Reis teletreballen'. La botiga, situada a Andorra la Vella, ha estat premiada amb una inscripció gratuïta pel proper 'Retail Tour' a una ciutat europea de referència.

L’aparador destaca per la seva originalitat, que utilitza la tècnica de “fer volar” els regals de Nadal, de manera que sembla que travessen el vidre com si no hi hagués. Segons el jurat, l’estratègia de la composició i l’harmonia dels regals denota una gran preparació i anticipació en l’execució d’aquest aparador.

El projecte finalista que ha guanyat un forfet de temporada d'Ski Andorra ha estat la sabateria Mephisto amb l’aparador 'Fantasia de Nadal'.

Dins d’un escenari net, ample i molt ben distribuït, s’hi pot observar una decoració aèria amb boles de Nadal. La valoració del jurat ha fet menció a la composició exquisida i ben coordinada amb una distribució de la gamma de colors de les boles de Nadal que està col·locada estratègicament de manera perfecta.