El sistema de xifratge creat per Freemindtronic. (Foto: ANA)
Empresa

Freemindtronic guanya els 'Security Global Excellence Awards®' dels Estats Units

Recentment, va aparèixer al programa 'A l'Alça' explicant la seva tecnologia i invents

Andorra la Vella.- L'empresa andorrana Freemindtronic ha anunciat aquest divendres que els Globee® Awards, organitzadors dels millors programes de premis i rànquings empresarials del món, han nomenat el seu Cyber computer NFC, guanyador de la 18a edició anual de cibernètica ​Security Global Excellence Awards® 2022. Aquests prestigiosos premis d'àmbit mundial reconeixen els proveïdors de ciberseguretat i tecnologia de la informació que desenvolupen productes, solucions i serveis avançats i innovadors en protecció de dades i seguretat digital. En el procés de selecció van participar més de 55 jutges d'arreu del món que representen una àmplia gamma d'experts del sector.

El Cyber ​​​​Computer NFC amb tecnologia EviCypher de Fremindtronic ofereix una nova solució innovadora per lluitar contra el ransomware, l'espionatge i alhora garantir l'accés a dades sensibles i protegir els secrets físicament, fora de línia. El lector NFC integrat a l'ordinador cibernètic permet la interacció amb una targeta NFC segura, gestor de fitxes d'encriptació i secrets. El Cyber ​​​​Computer ofereix una solució eficaç per a l'encriptació sense contacte de correu web i missatgeria instantània. Aquest dispositiu està equipat amb un sistema d'autenticació multifactor (MFA). La targeta NFC també és compatible amb un telèfon NFC mitjançant l'aplicació Freemindtronic EviCypher. Així, l'usuari d'un ordinador cibernètic disposa d'un ecosistema que també assegura tots els seus serveis de missatgeria, inclosos els SMS i els fitxers al seu telèfon.

Recentment, la companyia Freemindtronic, d'origen occità i establerta a Escaldes-Engordany, va aparèixer al programa d'economia i empresa 'A l'Alça', explicant el seu sistema de xifratge, únic al món, i alguns dels invents que han desenvolupat amb la seva tecnologia.