Un hotel d'Andorra la Vella. (Foto: Aston Hotel)
Turisme

Les vacances de Carnaval i la segona cita de l'Andorra Mountain Music disparen les ocupacions hoteleres

L'UHA tanca la darrera setmana amb un 88,91% i el febrer amb una xifra propera al 79%

La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) ha tancat la darrera setmana amb una alta xifra d'ocupació als establiments adherits. Segons informa aquest dimecres el director de l'entitat, Jordi Pujol, les vacances de Carnaval i la segona actuació de l'Andorra Mountain Music, a càrrec de Dj Tiësto, han estat els responsables que del 21 al 27 de febrer l'ocupació registrada hagi estat del 88,91%.

Així, Pujol també informa que les ocupacions totals a tancament de febrer se situen en el 78,90%, el que representa "una xifra bona tenint en compte d'on venim", però que encara no se situa al nivell dels registres prepandèmia. A més, el director de l'UHA posa en relleu que la incertesa a l'inici de la temporada en el turista internacional, tot i que aquest ha anat veient reduïdes les restriccions, "ha fet que tinguem un bon febrer", malgrat que no igual que el del 2019.

De cara a les previsions per a les properes setmanes, Pujol creu que la setmana vinent "encara tindrem una bona ocupació". En aquest sentit, cal tenir en compte que està prevista la celebració del darrer concert del festival de música a càrrec de Dimitri Vegas & Like Mike.