La nova cap de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades, Resma Punjabi, juntament amb les dues inspectores de l'agència, Gemma Gaset i Agda Castillo, durant el jurament dels càrrecs. (Foto: A. S.)
Sector públic

L'APDA publica una guia per informar sobre el delegat de protecció de dades

També oferirà un webinar per tractar aquesta figura

Andorra la Vella.- Arran de la futura entrada en vigor de la llei qualificada de protecció de dades personals el pròxim mes de maig, l'Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals (APDA), publica la guia informativa sobre la figura del Delegat de Protecció de Dades (DPD). Amb aquesta publicació, l’APDA pretén oferir una eina d’ajuda per tal d’esclarir els aspectes fonamentals i característiques d’aquesta nova figura així com les principals obligacions d’aquesta. Aquesta guia ja és disponible a la pàgina web i a xarxes socials de l'APDA.

A més el pròxim 10 de març, l'APDA impartirà el webinar gratuït 'Saps si has de designar un Delegat de Protecció de Dades?' amb l'objectiu d'exposar a grans trets les obligacions que s’hauran de complir a partir del mes de maig del 2022, aprofundint en dos aspectes clau: els Registre de les Activitats de Tractament (RAT) i la figura del Delegat de Protecció de Dades (DPD), així com les entitats obligades a designar-lo.