Dijous 25 d'abril de 2024
|
21:14 H
El director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i el CEA d'Andbus, Dani Vinseiro.
El director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, i el CEA d'Andbus, Dani Vinseiro. (Foto: Andbus)
Empresa

Andorra la Vella

L'empresa andorrana de transports de viatgers, Andbus, fa donació d'un vehicle de 55 places a Creu Roja Andorrana que formarà part d'una caravana humanitària que sortirà, en els pròxims dies d'Andorra cap a la frontera d'Ucraïna.

L'automòbil estarà carregat amb menjar, roba i medicaments, i, en general, la caravana solidària tindrà com a objectiu arribar a un punt fronterer amb Ucraïna. Tanmateix, informen que tenint en compte les constants variacions del conflicte bèl·lic, la missió solidària podria variar el seu recorregut, depenent de les necessitats de la població.

Dani Vinseiro, CEO d'Andbus ha explicat que "des de Creu Roja Andorrana ens han demanat si els podíem cedir un vehicle i hem cregut oportú fer una donació". I ha afegit que "cal fer arribar productes de primera necessitat, roba, medicaments a la població que ha hagut de marxar del seu país a causa de la guerra, i si amb la nostra acció ajudem a això, estarem més que satisfets". Per cloure, ha assenyalat que "tant de bo no haguéssim de fer aquestes accions, això significa que el món viuria molt més tranquil i sobretot, sense guerres".