Entrega del xec per part de la CEA a la Creu Roja Andorrana. (Foto: CEA)
Empresa

La CEA lliura 4.500 d’euros a la Creu Roja a favor d’Ucraïna

L'Aidaba també va donar 15 palets d'aigua que van ser inclosos en el tercer comboi d'ajuda humanitària

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha lliurat avui a la Creu Roja Andorrana, un xec per valor de 4.500 euros provinents de la campanya de recollida de fons destinada a ajudar la població ucraïnesa afectada pel conflicte bèl·lic. A més, l'Associació d'Importadors i Distribuïdors d'Alimentació i Begudes Alcohòliques i Vins d'Andorra (Aidaba) ha donat 15 palets d'aigua, inclosos en el tercer comboi d'ajuda humanitària que ha viatjat aquest cap de setmana fins a Polònia.

L'Aidaba és una entitat associada a la CEA i amb aquest gest ha volgut ajudar a mitigar els efectes de la guerra a Ucraïna. El president de l'Aidaba, Jordi Prat, ha destacat que "tots ens sentim concernits pel conflicte, i hem de mirar d'aportar el nostre granet de sorra."

La CEA ha recollit 4.500 euros que aquest dimecres s'han lliurat al president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, que es destinaran a "adquirir medicaments i altres productes de primera necessitat que enviarem segurament amb una quarta missió humanitària."

El president de la CEA, Gerard Cadena, ha destacat que l'empresariat del país "sempre s'ha mostrat solidari i sensible amb les víctimes innocents dels conflictes bèl·lics i en aquest cas no podia ser diferent". "La ciutadania està sent solidària, amb donacions o bé acollint persones refugiades i les empresàries i empresaris no en podíem quedar al marge", ha afegit.