L'escola de crupiers d'Unnic es posarà en marxa a l'estiu. (Foto: Unnic)
L'escola de crupiers d'Unnic es posarà en marxa a l'estiu. (Foto: Unnic)
Empresa

Unnic prepara l'obertura de l'escola de crupiers

Està previst que les formacions s'iniciïn aquest estiu i s'allarguin durant quatre mesos

Andorra la Vella.- Unnic, el centre integral d'oci que inclourà el casino d'Andorra, ha iniciat el període d'inscripció a la seva escola de formació. Aquesta acadèmia, que tindrà la seva seu al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella, començarà les formacions aquest estiu.

Les sessions de formació, que s'estima que tinguin una durada aproximada de quatre mesos, seran remunerades. Es faran de dilluns a divendres, en dos torns de 20 hores (matí o tarda) donant la possibilitat de compaginar la formació amb altres activitats professionals o acadèmiques.

Els inscrits hauran de complir amb una assistència mínima i un cop aprovat el curs obtindran un diploma acreditatiu reconegut per Jocs i Grupo Orenes. Es contempla també la possibilitat de fer pràctiques en els diferents centres de les empreses del grup.

Als estudiants que superin el curs satisfactòriament se'ls proposarà un lloc de treball entre els quals destaquen els de crupier, operador de màquines, caixer, 'hostess' o recepcionista. En total l'àrea de joc contempla la incorporació d'unes 80 persones.