Treballadors i treballadores de Grup Pyrénées que formen part de 'One Team'. (Foto: Grup Pyrénées)
Empresa

Grup Pyrénées consolida el model ‘One Team’

La iniciativa transversal i multidisciplinar, sorgida de Direcció General, millora les dinàmiques laborals i de gestió de la companyia

Dos cents treballadors i treballadores de Grup Pyrénées, provinents dels diferents departaments de la companyia han participat en l’esdeveniment participatiu organitzat recentment per exposar els darrers resultats de 'One Team', una proposta sorgida des de Direcció General per iniciar una transformació cultural que millori el treball en equip i les dinàmiques laborals i de gestió de la companyia. L’estructura està formada per sis grups multidisciplinaris i transversals, on no hi ha jerarquies i l'opinió de tots els treballadors suma. Entre les àrees que els treballadors i les treballadores desenvolupen les seves idees i projectes hi ha la sostenibilitat, el branding, l’atenció al client, la infraestructura, els processos i les persones.

La trobada, en la qual s’han projectat diverses produccions audiovisuals, ha servit per tancar la quarta fase del model 'One Team' que s’ha desenvolupat al llarg del darrer any. D’aquesta manera, es dona per consolidada la iniciativa, que tots els participants han qualificat d’exitosa, i els equips s’han emplaçat a seguir treballant per aportar noves visions a Grup Pyrénées que millorin la vida laboral i personal de la seva plantilla, així com l’experiència de compra dels clients.