El nou projecte vol ser una eina útil per a joves i empreses. (Foto: Cambra de Comerç)
Empresa

Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal per a joves

El projecte vol ser una eina útil per a empreses i treballadors

Amb l’objectiu de connectar talent i crear oportunitats, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis amb la col·laboració d’Andorra Recerca i Innovació, com a 'partner' tecnològic, han creat Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal per a joves estudiants d’entre 16 i 25 anys. Impuls Jove es materialitza a través d’una aplicació web i una APP de fàcil ús que permet connectar les oportunitats de treball laboral que ofereixen les empreses andorranes i el talent dels joves. “La nostra funció és dinamitzar l’activitat empresarial i donar serveis a les empreses andorranes amb eines d’última generació adaptades a la comunicació digital. Per tant, aquest projecte és una oportunitat tant per als joves estudiants andorrans que vulguin introduir-se al món laboral, com per a les empreses que vulguin captar talent jove”, ha manifestat el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Mas. Des d’avui mateix la borsa de treball ja està en funcionament amb les primeres ofertes publicades.

Aquest és un projecte innovador en el mercat laboral i neix amb el doble objectiu d’ajudar els joves estudiants a introduir-se en el món laboral i per altra banda, ajudar les empreses a captar nou talent i generar noves oportunitats laborals. Impuls Jove connecta les dues parts de forma àgil i segura.

El funcionament d’Impuls Jove és molt intuïtiu i fàcil. Per als joves estudiants que vulguin començar a treballar temporalment, només cal que es baixin l’aplicació des dels 'stores' d’Apple o d’Android. Amb només cinc passos ja tindran el seu perfil creat i preparat per fer 'match' amb les ofertes de treball existents que més s’adaptin al seu perfil. A més, l’aplicació avisarà als joves candidats sempre que hi hagi una nova oferta de treball perquè així, s’hi puguin apuntar.

Pel que fa a les empreses que hi estiguin interessades, podran publicar la seva oferta de treball temporal a través de la pàgina web www.impulsjove.ccis.ad. De la mateixa manera que amb el cas dels joves, les empreses també rebran de forma immediata el 'match' amb els perfils dels candidats més adequats per l’oferta. Les empreses interessades a contractar joves tindran accés a una interfície web segura on publicar i gestionar les ofertes de treball temporal. Algorismes d'intel·ligència artificial aparellaran els candidats amb els llocs de treball més adients, en funció de criteris rellevants.