Aplicació My Pyri. (Foto: Grup Pyrénées)
Empresa

My Pyri incorpora Epizen i noves marques

Creix el nombre d’avantatges i prestacions en el programa de fidelitat de Grup Pyrénées

Andorra la Vella.- Transcorregut un any i mig de la posada en funcionament de l’aplicació My Pyri, el programa de fidelitat més complet del país viu una autèntica revolució que beneficiarà a tots els seus clients. Des d’aquest diumenge, el programa s’amplia a les diverses botigues i marques del Grup Pyrénées, amb nous avantatges i més prestacions. D’aquesta manera, els clients My Pyri podran gaudir d’avantatges exclusius com pàrquing gratuït, cupons de descompte o altres promocions comprant a Pyrénées Andorra, FNAC, K-Tuin, Ofelia, Montblanc i també al nou centre comercial Epizen a les botigues IO: Electro & Home, l’òptica iBlú, Textura i Carrefour.

El programa manté igualment tots els avantatges en els espais de restauració de La Terrassa, La Bohème, Bufet El Grill, Medacorba i Bon Appétit, on els clients de My Pyri gaudeixen d’un 10% de descompte en tots els àpats i consumicions.

La descàrrega de l’aplicació al telèfon mòbil i el registre a My Pyri, una operació que es fa en tot just un minut, permet també acumular saldo des del primer moment en cadascuna de les compres que es facin. Un saldo que es converteix en 'cash back' que cada client pot gastar quan i com ho desitgi en futures compres.

Qualsevol persona que ho vulgui pot fer-se de My Pyri i beneficiar-se dels avantatges del programa, que en els propers mesos s’ampliaran de manera gradual amb la incorporació de més marques obrint un ampli ventall de possibilitats i ofertes. Cal destacar que no cal ser resident a Andorra per gaudir de My Pyri en qualsevol moment. La millora de les prestacions del programa arriba acompanyada d’un potent canvi d’imatge per dotar l’aplicació d’un caire més dinàmic i innovador. Tota la informació es pot trobar a mypyri.ad.