Carregant...

Detall de notícia

  • Dos dels participants de la Canillo Trail Races. (Foto: CTR/Artur Ribera)
Per Redacció, 29/08/2021 A LES 17:47

L'Ultra 70k de la Canillo Trail Races per Sara Ricart i Martí Lázaro

Canillo.- La segona jornada de la Canillo Trail Races ha servit per coronar a Martí Lázaro i Sara Ricart com a guanyadors de la prova més llarga i dura que hi havia al llarg del cap de setmana, al combinada Ultra 70k. Després d'emportar-se ahir la marató masculina, avui Lázaro ha fet segon en la cursa de 25 quilòmetres per darrere d'Òscar Casal (2:03:05), ja recuperat de la torçada de turmell que va patir dijous en la participació de la Ultra Trail del Mont Blanc. El podi de la cursa d'avui l'ha completat Rafael Toro.

En categoria femenina, Ricart s'ha emportat la combinada després d'aconseguir avui la tercera posició en la cursa de 25 quilòmetres. La victòria en la jornada d'avui ha estat per Ona Castellsagué, que ha marcat un temps de 2 hores, 43 minuts i 33 segons. En segona posició ha entrat Esther Farré que ha parat el cronòmetre quan mancava un segon per a les tres hores.

Quant a la prova e 15 quilòmetres, Miquel Corbera ha refermat la seva superioritat en la distància i s'ha tornat imposar, tal com va passar ahir. El podi l'han completat Ángel Nevado i Paquito Piqueres. En categoria femenina, la primera en creuar la línia de meta ha estat Elena Sánchez, acompanyada de Nayibé Vásquez i Laura Núñez.

Finalment, en la segona de les combinades, la Gran Marató, el triomf ha estat per Jordi Reyes i Esther Farré, mentre que Corbera s'ha adjudicat la darrera de les competicions de dos dies en guanyar tant dissabte com diumenge en els 21+15 quilòmetres.