Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la FAF, Fèlix Àlvarez, i el cap de premsa, Iván Moure. (Foto: E. P.)
  • Àlvarez xuta a la porteria de la Plaça del Poble. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 31/08/2021 A LES 16:52

Objectiu: Omplir el Nacional

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana de Futbol espera poder omplir el 70% d'aforament de l'Estadi Nacional, que els permet el ministeri de Salut, en el partit de dijous contra San Marino, classificatori pel Mundial de Qatar 2022. Així ho ha confirmat el president de la FAF, Fèlix Àlvarez, en la roda de premsa de presentació de l'encontre. "El partit és molt important per nosaltres perquè és el primer que podem tornar a tenir públic i ens fa molta il·lusió comptar amb l'afició al camp" ha reflexionat el president. En aquest sentit, des de l'ens federatiu han preparat una campanya per tal d'incentivar la presència al Nacional. Una de les primeres accions ha estat muntar una porteria a la Plaça del Poble d'Andorra al Vella, on els vianants podran xutar i aconseguir regals que aniran des d'entrades fins a articles de marxandatges. Aquesta acció estarà disponible de quatre a vuit de la tarda d'avui i demà, mentre que el dia del partit estarà de 12 del migdia a dues i de tres a sis de la tarda.

"Aquest partit també volem que serveixi per homenatjar a tots els treballadors públics que han estat a primera línia durant la pandèmia" ha manifestat Àlvarez que ha explicat que a aquests se'ls ha fet avinents una sèrie d'invitacions tant per ells com per a les seves famílies. Quant al total d'entrades que hi ha disponibles, la xifra ronda les 2.000, que seran gratuïtes, però que caldrà omplir un formulari i sol·licitar-la a la FAF, ja que la UEFA exigeix un control personal dels assistents per tal de poder fer traçabilitat en cas que es produís algun contagi de Covid-19.

Pel que fa a la convocatòria, la Federació ha anunciat que demà es farà pública. No obstant això, el president s'ha mostrat optimista ja que "en els darrers temps hem millorat molt" i ha advocat per "tenir actitud i respecte al rival" per tal d'aconseguir un bon resultat. Cal recordar que San Marino, actualment, té un rànquing FIFA força inferior al d'Andorra, motiu pel qual els tricolor partiran com a favorits en el matx del divendres.