Dijous 25 d'abril de 2024
|
17:23 H
El president del Club 23, Oscar Alias.
El president del Club 23, Oscar Alias. (Foto: )
El president del Club 23, Oscar Alias.
El president del Club 23, Oscar Alias. (Foto: )
Speaker's Corner

Speakers'Corner: un club financer amb sensibilitat cultural aterra a Andorra

Escaldes-Engordany.- Molts empresaris escullen Andorra com a residència, seu de les seves operacions o, fins i tot, per a breus viatges de negocis. El fundador i actual president del Club 23 n'és plenament conscient i, precisament per aquest motiu, ha decidit expandir els horitzons d'aquest elitista grup d'inversors -inicialment gestat a Barcelona i actualment present a Madrid- per a dur-lo al Principat.

De fet, Alias compareixerà aquest dijous al costat de l'economista Àlex Fusté d'Andbank, qui també participarà en la pròxima conferència organitzada pel cicle Speakers'Corner, que tindrà lloc a l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany i que es titularà 'Emprenedoria. Què esperar del 2023. Perspectives econòmiques i presentació del Club 23'.

Així, la vetllada s'iniciarà amb la presentació a càrrec del galerista i expert en art contemporani Carles Teixido d'una pintura a l'oli de Celso Lagar, un dels integrants de la generació de pintors de l'escola de París. I és que, si el Club 23 té algun tret característic, és per la seva devoció a la cultura. "Suposo que Andorra ja gaudeix d'algun club semblant. La nostra distinció és la quantitat d'esdeveniments culturals que organitzem setmanalment" assegurava, Alias. En aquest sentit, l'objectiu a curt termini del president de Club23 és replicar el model de Barcelona a Andorra, però també a Sitges i Eivissa. "També ens plantegem València i Màlaga" afegia .

Pel que fa a l'activitat de l'agrupació, Alias explicava que es tracta d'un club financer enfocat als contactes, als negocis i a l'organització d'esdeveniments relacionats amb la cultura com ara concerts. De fet, tal com apunta el seu web, Club 23 Barcelona manté el seu perfil i proposta d'origen a la recerca d'un camí llaurat pel coneixement i reconeixement, la tolerància i l'enriquiment espiritual, cultural, intel·lectual d'una societat civil que necessita ser reforçada amb els llaços de la intel·ligència. "Volem establir una xarxa de contactes importants. Tenir més socis" destacava, Alias. "A Barcelona organitzem activitats culturals cada setmana des de dimarts fins dissabte" afegia el fundador del club.

Els requisits per formar part d'aquest club privat -els seus membres del qual gaudeixen de diversos descomptes- es basen en el tipus de modalitats de soci, que posa a disposició dels seus membres opcions com ara assessorament en actius del mercat mobiliari i immobiliari, consultoria general, assessorament d'inversions en art, mentoring executiu, networking o afterwork tot l'any.

Finalment, Fusté, en nom d'economista cap d'Andbank, parlarà del què podem esperar al 2023 i les seves perspectives econòmiques.