L'entrega de la certificació 'Llum Verda' per part de FEDA a Andbus. (Foto: Andbus)
Empresa

Andbus rep el certificat 'Llum Verda'

L'empresa es converteix en la primera companyia del sector del transport que se suma a aquesta iniciativa

Andorra la Vella.- La companyia de transport Andbus ha rebut aquest dimarts de les mans del director de FEDA, Albert Moles, el certificat de 'Llum Verda', el segell que el certifica com a una empresa que segueix els criteris de sostenibilitat i, més concretament, per les energies renovables. D'aquesta manera, Andbus és la primera companyia del sector del transport que se suma a aquesta iniciativa i certifica que el 100% de l'energia que consumeix és d'origen renovable.

El segell 'Llum Verda' de FEDA reconeix les empreses que han adquirit un certificat d'origen d'energia renovable que emet l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic del Govern i que certifica l'origen renovable de la totalitat de l'electricitat consumida. D'aquesta manera, es garanteix que cada kWh consumit prové de fonts renovables.

Andbus mostra el camí perquè la resta d'empreses del sector del transport se sumi a aquest tipus d'iniciatives pel fet que elements com el transport i l'energia estan molt vinculats l'un amb l'altre. L'aposta per la 'Llum Verda' genera un estalvi d'emissions de CO2 en minimitzar les emissions generades.

D'aquesta manera, des d'Andbus s'assegura que es continua apostant pels certificats d'energia verda com a part de l'estratègia de l'empresa.