Miquel Àngel Armengol, conseller delegat del Grup Heracles; la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; Xavier Mendoza, director general d’Esade i Joan Prat, president del Chapter Andorra Esade Alumni. (Foto: ESADE)
RSC

El Grup Heracles i Esade impulsen una beca d'estudis

L'ajuda sufragarà la matrícula del grau en lideratge transformador i impacte social, del grau en administració d’empreses i bàtxelor en intel·ligència artificial per als negocis

Andorra la Vella.- El Grup Heracles i Esade Alumni, a través del Chapter Andorra, han subscrit un acord de col·laboració per a la creació de la beca Pablo Soler by Grup Heracles & Esade Alumni Andorra, 'in memoriam' de Pablo Soler (1962-2022), director corporatiu del Grup Heracles i membre de la junta directiva del Chapter Andorra Esade Alumni.

Aquesta beca està destinada a cobrir els estudis de grau a Esade d’un estudiant del Principat que tingui un expedient acadèmic excel·lent, però no disposi dels recursos econòmics necessaris. Concretament, la beca sufragarà el cost íntegre de la matrícula del grau en lideratge transformador i impacte social, o bé del grau en administració d’empreses i bàtxelor en intel·ligència artificial per als negocis. A més, l’estudiant becat podrà gaudir d’un període de pràctiques professionals en alguna de les empreses que formen part del Grup Heracles.

El director general d’Esade, Xavier Mendoza, ha explicat que "aquesta beca suposa una oportunitat única per a aquests joves, ja que l’educació és, segurament, la millor solució per poder avançar en la societat i assolir un benestar socioeconòmic més just. El programa de beques d’Esade no tan sols beneficia aquests joves, sinó també tota la comunitat educativa". "D’aquesta experiència educativa, en gaudeixen aquest any acadèmic 2022-2023 45 alumnes andorrans que estudien amb nosaltres, divuit als nostres programes de grau i la resta, a diferents programes de postgrau. D’aquests, dos alumnes de grau andorrans estan estudiant gràcies al programa de beques", ha afegit.

El Grup Heracles ha volgut donar continuïtat al compromís i al suport de l’antic director corporatiu del grup, Pablo Soler, a favor del talent jove i de l’educació. "La nostra intenció, junt amb el Chapter Andorra Esade Alumni, és poder oferir una oportunitat inigualable a un jove andorrà, i això passa perquè prèviament Pablo Soler va decidir tenir impacte social i contribuir a crear una societat millor, uns desitjos que també compartim a l’empresa”, ha assenyalat Miquel Àngel Armengol, conseller delegat del Grup Heracles.

A la presentació de la beca hi han estat presents la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; Daniel Armengol, president executiu del Grup Heracles; Miquel Àngel Armengol, conseller delegat del grup; Xavier Mendoza, director general d’Esade; Patricia Valentí, directora d’Esade Alumni, i Joan Prat, president del Chapter Andorra Esade Alumni.