El Grup Orenes ha engegat el seu nou pla estratègic de creixement per als propers tres anys. (Foto: Grup Orenes)
Empresa

El Grup Orenes, soci de Jocs SA, invertirà més de 300 milions d'euros en el seu nou pla estratègic de creixement

La companyia ha dissenyat un full de ruta a tres anys vista basat en la sostenibilitat i l’expansió internacional i tecnològica

Andorra la Vella.- El Grup Orenes ha engegat el seu nou pla estratègic de creixement a tres anys vista, en virtut del qual té previst invertir més de 300 milions d'euros amb l'objectiu de continuar creixent de forma sostenible en nous mercats internacionals i consolidar-se com a 'hub' tecnològic de referència per al sector de l'oci i l'entreteniment a escala global.

En l'exercici passat, el soci estratègic de JOCS SA en el centre d'oci integral UNNIC, inaugurat recentment, la companyia espanyola va aconseguir arribar a una xifra de negoci de més de 790 milions d'euros i un EBITDA de 117 milions d'euros. Amb aquest nou pla, per a l'any 2025 projecta superar els 1.300 milions d'ingressos, dels que el 50% provenen del negoci tecnològic. El pla contempla també un fort creixement d'ocupació, passant dels 3.300 actuals fins a arribar a més de 5.000 llocs de treball directes.

Grup Orenes ha segellat un primer acord amb Pricoa Private Capital que li aportarà 70 milions d'euros, amb els quals emprendrà noves inversions que aniran destinades a la consolidació i desenvolupament de solucions tecnològiques i a l'obertura de nous mercats a Europa i Llatinoamèrica. Amb aquest compromís assolit, segons informa el mateix Grup Orenes a través d'un comunicat, entra en un nou sistema de finançament més global que li obre nous horitzons per assolir els seus objectius i li permetrà tenir més visibilitat als mercats d'inversió.

Ángel Yepes, CFO de Grup Orenes, ha destacat que "aquest acord ens permet continuar amb el nostre pla estratègic d'expansió i creixement sostenible, en el qual invertirem més de 300 milions d'euros, mantenint una ràtio d'endeutament financer per sota de 2 vegades l'EBITDA. El nostre objectiu és continuar aportant valor afegit i continuar transformant la nostra societat creant noves oportunitats, i convertir la companyia en un actor de referència internacional i tecnològic dins del nostre sector de l'oci i l'entreteniment".