Centre de negocis d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank celebra un 'outing' del seu equip de banca privada a Andorra la Vella

L’Andorra Park Hotel i l'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal han estat les localitzacions escollides

Andorra la Vella.- Andbank ha celebrat entre els dies 5 i 6 de setembre l’'outing' comercial del seu equip de banca privada a Andorra. En total, 40 professionals de l’entitat han dut a terme una sèrie de sessions de treball i activitats per garantir l’alineament estratègic, el desenvolupament d’habilitats per la millora professional, reforçar la motivació i compromís envers el seu projecte comú i posar el client com el focus més important.

Aquest 'outing', que l’entitat ha realitzat en altres ocasions a demarcacions com Barcelona o Girona, ha escollit enguany dues localitzacions del Principat, l’Andorra Park Hotel i l'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal, on s’ha celebrat una activitat a cavall entre el 'showcooking' i el 'team building' i on tres equips de professionals d’Andbank encapçalats pels cuiners Carles Flinch, Lourdes Turné i Ramon Sasplugas van preparar plegats el sopar de la primera jornada de l’'outing'.

Dijous, els participants van ser partícips en una xerrada motivacional a càrrec del 'coach' Victor Küppers, docent a escoles de negoci i autor de llibres com 'L’efecte actitud' o 'Viure la vida amb sentit'. L’'outing' va servir també per dur a terme una segona activitat de 'team building' consistent en un 'escape room', un joc d’equip en què, mitjançant la resolució d’un seguit d’enigmes i sota la supervisió d’una psicòloga, els assistents varen poder demostrar les seves habilitats individuals i col·lectives.

Segons Anna Olsina, directora general adjunta de Negoci del grup Andbank, "aquest 'outing' ens ha permès reunir a un equip extraordinari de banquers experts en gestió patrimonial, treballar plegats en com assolir l’excel·lència professional, realitzar l'aportació més gran possible de valor als nostres clients, reforçar la nostra proposta de valor i difondre i arrelar en el seu context els valors d’Andbank".