Seu d'Andbank a Escaldes-Engordany. (Foto: Andbank)
Sector financer

SIGMA-IH Balanced, producte d'inversió estrella d'Andbank

Durant el 2019 ha donat una rendibilitat del 6,13%

Andorra la Vella.- En el transcurs d’aquest 2019, fins a data d’avui, el producte d’inversió d’Andbank, fons SIGMA-IH Balanced, ha donat una rendibilitat als seus inversiors del 6,13%, convertint-lo d’aquesta manera en un dels millors productes de la seva categoria. Entre el 2016 i el 2019, el fons ha brindat un retorn als seus inversors del 7,24%, un percentatge superior a altres productes de característiques similars.

Aquesta evolució positiva li ha permès (a banda de tenir una bona acollida entre els titulars dels plans de pensions d'Andbank a Andorra) doblar els seus actius sota gestió al 2019. Per a José Caturla, director de Global Asset Management del Grup Andbank, "el nostre SIGMA-IH Balanced es diferencia de la resta de la gamma de fons d'inversió Sigma Investment House d'Andbank per la seva aposta per la gestió activa", afegint que "entre les claus de l'èxit que han fet mereixedora a la seva classe P de 4 estrelles Morningstar, es troba sens dubte la combinació de l'expertise local i global dels nostres equips de renda fixa i variable”.

Aquest producte va ser llançat al 2015, amb l’objectiu d’oferir als seus inversors un creixement a llarg termini del seu capital i els seus ingressos i, a més, d’una estratègia d'inversió avalada per un sòlid ‘track record’, compta amb una estructura de comissions que des de l’entitat descriuen com “molt competitiva”.