Les noves targetes es poden posar al revers del mòbil i permeten el pagament sense contacte. (Foto: MoraBanc)
Sector financer

MoraBanc llança unes noves targetes per promoure el pagament amb mòbil

Conegudes com a 'Sticker' tenen els mateixos criteris de seguretat que les 'contactless'

Andorra la Vella.- MoraBanc treu al mercat una nova modalitat de targetes de pagament, conegudes com a 'Sticker'. Aquestes targetes, més petites que les habituals, incorporen un adhesiu que permet col·locar-les al revers del mòbil i pagar sense contacte, només apropant el telèfon als terminals de pagament, sigui quin sigui el seu sistema operatiu i sense haver de descarregar cap alicació al mòbil.

Inicialment, es comercialitzaran aquestes targetes en les modalitats Dèbit i Dèbit Jove, amb "unes condicions excepcionals durant el període promocional", tal com indiquen des de l'entitat.

El pagament amb la targeta 'Sticker' té els mateixos criteris de seguretat que les targetes 'contactless' tradicionals, podent pagar les compres inferiors a 20 euros sense necessitat d’introduir el número secret.

En paraules d’Ignasi Martín, director de l’àrea d’experiència global de client de MoraBanc, “l’experiència de pagament és molt ràpida i fàcil. Només cal apropar el mòbil al terminal de venda del comerç i el pagament es realitza a l’instant. El dispositiu està dissenyat per a realitzar una transmissió encriptada de les dades i el seu xip EMV compta amb totes les mesures de seguretat de la marca VISA".

Igual com passa amb la resta de targetes, la gestió de les noves es pot fer a través de MoraBanc Digital, la banca 'online' i app de l’entitat, que ha estat escollida com a millor banca digital i aplicació bancària per World Finance durant dos anys consecutius, emfasitzen des de MoraBanc.