Una imatge de l'oficina de MoraBanc de l'oficina Meritxell. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

MoraBanc redefineix els horaris d'obertura de les oficines

Faran horari intensiu de matí amb l'excepció de dijous

Andorra la Vella.- MoraBanc ha informat d’una redefinició dels horaris d’obertura al públic de les seves oficines, una mesura que, tal com informen des de l’entitat, es pren “amb l’objectiu d’optimitzar el temps d’atenció als clients i oferir un servei més especialitzat i eficient”.

D’aquesta manera, a partir del dilluns 17 de febrer, les oficines de MoraBanc obriran, en línies generals, en horari intensiu de matí, de tres quarts de nou a dos quarts de tres de la tarda, coincidint amb "les hores de més afluència de clients". El dijous també obriran per la tarda, de 15 hores a 17 hores. Addicionalment, el servei de caixa de l’oficina d’Escaldes-Engordany obrirà totes les tardes i, d’aquesta manera, l’horari serà de tres a cinc de la tarda tots els dies amb l’excepció de divendres, quan obrirà de tres quarts de nou a les dues del migdia. 

D’aquesta manera, les oficines de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Sant Julià de Lòria i l’àrea Empreses ubicada a l’avinguda Meritxell, 96, obriran dilluns, dimarts i dimecres de tres quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda; el dijous, faran el mateix horari al matí a més a més d'obrir de les tres a les cinc de la tarda; els divendres, l'horari serà de tres quarts de nou del matí a les dues del migdia.

L’oficina del Pas de la Casa obrirà dilluns, dimarts i dimecres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda; dijous, de dos quarts de deu a la una del migdia i de dues a quatre de la tarda; i el divendres, de dos quarts de deu a les dues del migdia.

Pel que fa a l’oficina de Meritxell i l’àrea Negocis, obrirà de tres quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda els dilluns, dimarts i dimecres; el dijous, de tres quarts de nou a les cinc de la tarda i el divendres de tres quarts de nou a les dues del migdia. Pel que fa a Escaldes-Engordany obrirà tots els dies de tres quarts de nou a dues del migdia i de tres a cinc de la tarda, excepte el divendres, quan obrirà de tres quarts de nou a dues del migdia.

Tal com informen des de l’entitat, tot i que les oficines estaran tancades a les tardes (excepte la del dijous), els gestors atendran els clients per donar servei, sempre amb cita sol·licitada prèviament, directament al gestor, per Telebanc o des de l’App de MoraBanc.