La seu social de MoraBanc.   (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Les oficines de MoraBanc adapten l'horari a partir de dilluns

Obriran portes de dilluns a divendres de tres quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia

Andorra la Vella.- Les oficines de MoraBanc reajustaran els seus horaris d’atenció al públic a partir de dilluns, prioritzant l’atenció amb cita prèvia, per poder adaptar la seva activitat a les noves directives sanitàries del Govern per controlar l’evolució de la pandèmia, tal com han informat a través d'un comunicat.

Així, les oficines obriran les portes de dilluns a divendres de tres quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. A les tardes, excepte els divendres, de dos quarts de tres del migdia a les cinc, els gestors atendran de manera privada als clients que hagin demanat cita prèvia. Coincidint amb aquest canvi es reforçarà el servei de Telebanc que permet fer gestions a distància.

Les mesures de seguretat i higiene aplicades fins ara es mantenen i tot el personal fa ús de la mascareta, disposa d’elements de separació i manté les distàncies per garantir la màxima seguretat tant als equips com als clients. Cada oficina té marcat un aforament màxim i a les visites amb cita prèvia només hi podrà assistir un client per cada gestor.

Des de l’inici de la pandèmia, MoraBanc ha adaptat la seva activitat per "mantenir el servei i garantir la seguretat dels seus clients i empleats". Gairebé tot el personal que no treballa de cara al públic teletreballa des del mes de març, i l’obertura i horaris de les oficines es va ajustant segons l’evolució de la Covid-19.