La convenció de banca privada internacional d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Fins a 190 professionals d'Andbank d'arreu del món se citen a Andorra per la 16a convenció internacional

Representants d'una desena de països participen en la reunió estratègica i intercanvien coneixements i bones pràctiques internacionals sobre banca privada

Escaldes-Engordany.- Andorra ha acollit aquesta setmana la setzena edició de la Convenció de Banca Privada Internacional d'Andbank. Un total de 190 professionals s'han reunit a la seu de l'entitat bancària a Escaldes-Engordany per intercanviar coneixements i bones pràctiques internacionals sobre banca privada com també per conèixer les darreres novetats en matèria de productes i innovació de la companyia, a més d'enfortir els lligams amb els companys d'arreu del món.

La convenció ha comptat també amb una ponència a càrrec d'Àlex Fusté, economista en cap d'Andbank, sobre la situació actual dels mercats i el rumb que cal esperar de l'economia mundial aquest 2020.

En paraules de Ricard Tubau, director general d'Andbank i amfitrió de la sessió inaugural de la convenció, "la dimensió multijurisdiccional d'Andbank és una de les nostres principals fortaleses, perquè ens permet estar en contacte amb les darreres tendències en banca privada i gestió patrimonial dels onze països on operem i comptar amb una visió global privilegiada. La nostra convenció anual de banca privada és un dels principals contextos on posar en relleu i aprofitar-nos d'aquest abast internacional de la nostra activitat".

Després d'iniciar la seva expansió internacional l'any 2000, avui Andbank està present a onze places bancàries estratègiques de l'Amèrica Llatina i Europa i sotmesa al control dels reguladors de tots els països, que "imparteixen la gestió sòlida, transparent i basada en l'excel·lència de l'entitat andorrana", asseguren des d'Andbank.