La 'influencer' Alba Paul a Grandvalira. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

Grandvalira i Ordino Arcalís congelen preus dels forfets de temporada 2020-2021

La mesura pretén captar clients enmig d’un escenari d’incertesa per un possible rebrot de Covid-19

Grandvalira i Ordino Arcalís escalfen motors per a la temporada 2020-2021. A través d'un comunicat, Grandvalira explica que es congelen els preus del passi de temporada i crea un nou període de venda promocional anomenat 'Early Booking' que dóna la possibilitat d'adquirir el forfet de l'espació per un preu de 299,25 euros als clients fidels residents a Andorra i de 589,95 euros per als clients fidels no residents al Principat. Aquests preus estaran disponibles del 7 de juliol fins al 30 de setembre exclusivament en línia per a tots els públics. A partir de l'1 d'octubre s'obrirà el tradicional període promocional on els usuaris podran adquirir el passi a un preu de 350 euros per als residents i de 690 euros per als no residents a Andorra. En el cas d'Ordino Arcalís, el forfet de temporada per a clients residents tindrà un preu de 161,10 euros i de 388,80 euros per als clients fidels no residents al Principat. En aquest cas, el 'Early Booking' estarà disponible al web ordinoarcalis.com també fins al 30 de setembre. De la mateixa manera, a partir de l'1 d'octubre el preu del forfet canvia i passa a ser de 170,05 euros per als residents i de 458,85 euros per als no residents.

Les estacions preveuen obrir a partir del 4 de desembre i fins a l'11 d'abril sempre que les condicions ho permetin, tot i que no es descarta que els dominis puguin obrir abans i allargar la temporada. El forfet de temporada també inclou una garantia de devolució que es tracta d'una cobertura que garanteix que en cas de tancament forçat de l'estació per motiu de Covid-19 durant la pròxima temporada, Grandvalira Resorts aplicarà una devolució dels dies d'equí no amortitzats. D'aquesta manera s'efectuaria un reemborsament dels diners per aquells clients que hagin comprat en període 'Early Booking' i així ho sol·licitin, i de la devolució de l'import en un val bescanviable per la temporada següent per aquells clients que comprin en període promocional o en la tarifa general.

Com a novetat, per millorar l'experiència del client i en una iniciativa de responsabilitat en la preservació i cura del medi ambient, Grandvalira Resorts ha incorporat el forfet recarregable i reutilitzable, que permet als usuaris renovar el seu passi accedint amb el codi de la targeta que han fet servir durant la temporada 2019-20 al web https://www.grandvalira.com/forfait-de-temporada, recarregar i anar directament a esquiar a partir del 4 de desembre sense passar per taquilles.

Les estacions també han informatizó que el forfet de temporada per un nou client de Grandvalira tindrà un cost de 665,50 euros en període 'Early Booking', de 690 euros en període promocional i de 863 euros a partir del 9 de desembre. En el cas del forfet de temporada d'Ordino Arcalís els preus per un nou client seran també els mateixos que la temporada 2019-20. A més, els forfets de Grandvalira Resorts ofereixen la possibilitat d'esquiar lliurement a Ordino Arcalís i en un total de 10 estacions d'Europa, Àsia i Sud-Amèrica. Pel que fa al forfet de temporada d'Ordino Arcalís permetrà esquiar quatre dies a Grandvalira per als clients no residents i dos per als residents a Andorra. A més, des de l'estació indiquen que aquells clients de forfet de temporada que no van consumir la seva invitació durant la temporada 2019-20, disposarà d'ella per convidar un amic l'hivern 2020-21.