L'iPhone 12 ja es pot reservar a l'FNAC de Pyrénées. (Foto: Pyrénées)
Empresa

La bogeria de l’iPhone 12 arriba a Andorra

La totalitat de models de la nova versió, que incorpora el 5G, estarà disponible a partir de novembre, si bé els entusiastes d’Apple ja han començat a reservar-los a l’FNAC

Els apassionats de la tecnologia i productes d'Apple tenen una nova ‘joguina’ al seu abast. Des d’aquest octubre el nou 'smartphone' de la multinacional nord-americana, l'iPhone 12, es pot reservar a l’FNAC de manera presencial o per telèfon. A la secció que Apple té al soterrani de magatzems Pyrénées es disposa fins al moment de dos dels quatre nous models: l'iPhone 12 i l'iPhone 12 Pro. La reserva no té cap cost i l'entrega del telèfon es farà a partir del 30 d'octubre, data en què està previst el seu llançament a escala mundial. Els dos models restants, l'iPhone 12 Mini i l'iPhone Pro Max, estaran disponibles a partir del novembre.

L’iPhone 12 serà el primer telèfon d'Apple que integrarà la tecnologia 5G. Compta amb una pantalla OLED de gran resolució, és quatre vegades més resistent a les caigudes que els seus antecessors i el chip A14 Bionic instal·lat fa que sigui el telèfon més veloç de la marca fabricat mai.