El súper luxe s'instal·la a Engolasters
A l'Alça

El súper luxe s'instal·la a Engolasters

Orada Real Estate posa a la venda una promoció d'Octagon Grup, SLU anomenada 'Peak Houses', que s'ubicarà als peus de l'església de Sant Miquel

L'interès per viure a Andorra s’ha disparat: hi ha portals estrangers que han detectat un augment del 99% en les recerques per trobar un habitatge al Principat. El sector immobiliari és conscient d’aquesta tendència a l’alça i per això està preparant noves promocions que cobreixin les necessitats dels nouvinguts, especialment els que tenen un alt poder adquisitiu.

Una de les que més crida l'atenció és la que s'ubicarà als peus de l'església de Sant Miquel d'Engolasters, amb tres cases de súper luxe que van dels 3 als 5 milions d'euros. Xavier Casas, responsable del projecte 'Peak Houses' de la promotora Octagon Grup, ha explicat al programa 'A l'alça' que els habitatges "es fan al gust del client; si diu, 'vull un gimnàs, vull una bolera, vull una sala de cinema', amb els espais que treballant tot això hi cap". En aquest sentit, els materials que s'utilitzen en la construcció de les cases d'entre 500 i 700 metres quadrats són de máxima qualitat, totes elles amb piscina climatitzada, vistes espectaculars a la vall d'Andorra, orientades al sol, amb plaques solars, aerotèrmia, fusta laminada... una promoció només apte per a les butxaques de grans inversors o 'youtubers'. "Ara s’ha despertat l’era dels 'youtubers', van venir uns quants i ara ha vingut el 'youtuber' més conegut d’Espanya i això ha estat un rebombori... doncs aquestes cases a qui estan destinades? tant a una família empresària de mitjana edat, que ve a retirar-se, com a un 'youtuber' jove que ve a muntar-se el seu estudi de gravació i vol fer-se la casa al seu gust", ha recalcat Casas.

L’encarregada de presentar-les al mercat és Orada Real Estate, una de les principals empreses del país que projecta el desenvolupament integral de productes immobiliaris. Amb més de quinze anys d’experiència, ha sabut mantenir el seu esperit innovador, posant especial atenció a les promocions més exclusives. "Tot projecte per a que sigui un èxit ha de tenir un gran equip, no només el promotor, que al final és el que menys feina fa, el millor arquitecte, el millor interiorista, i ho hem aconseguit, i realment, el millor venedor, doncs què millor que tenir una de les millors immobiliaries del país, que ens pugui vendre un producte com aquest, que la seguretat i la garantia que et pot donar una marca com pot ser Orada, fa que el producte tingui molt més valor", ha declarat Casas durant l'entrevista.

Des que va entrar en vigor la Llei d’inversió estrangera, l’arribada de residents internacionals ha estat un degoteig constant, però ha estat ara que el sector immobiliari ha començat a cobrir les seves necessitats. 'Peak Houses' n'és el millor exemple.